Ciprian Pian, liderul unui clan de interlopi a fost săltat

Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, liderul clanului interlop Duduianu (Pian) a fost săltat de poliție și DIICOT. Interlopul a fost luat pe sus de mascați după ce, în mediul online au apărut multe imagini indecente cu propriul său copil.

Cipirian Pian este cercetat pentru săvârșirea a trei fapte deosebit de grave care țin de minori, după ce imagini cu fiul său în vârstă de aproximativ 3 ani care mima acte sexuale au apărut în spațiul public.

”Astăzi, 05.12.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în București, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de pornografie infantilă, agresiune sexuală și corupere sexuală a minorilor.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi Criminalistic din cadrul D.I.I.C.O.T”, se arată într-un comunicat transmis de DIICOT.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...