Cîțu, întâlnire cu edilul general și cu primarii de sector: Există o minoritate care nu respectă regulile în vigoare

Premierul Florin Cîţu a anunţat va avea o întâlnire, astăzi, cu primarul general şi cu primarii de sectoare pentru a discuta despre situaţia din Capitală în privinţa creşterii numărului de infectări, menţionând că există „o minoritate care nu respectă regulile în vigoare” şi că aşteaptă soluţii din partea autorităţilor locale.

Cîţu a precizat că la ora 16:00 va avea loc o discuţie online cu prefecţii, iar marţi şi cu asociaţiile Consiliilor Judeţene şi municipiilor din România.

„Există o minoritate care nu respectă regulile în vigoare. De aceea, am decis ca astăzi, la ora 13:00, să am o întâlnire cu primarul general al Bucureştiului şi primarii de sectoare să discutăm despre situaţia din Bucureşti. La ora 16:00 o să am o discuţie online cu prefecţii, iar mâine o să am discuţii cu Asociaţia Consiliilor Judeţene şi municipiilor din România. Este momentul ca soluţiile să vină de la autorităţile locale. Există particularităţi pentru fiecare municipiu în parte”, a anunțat premierul.

„Acolo unde nu se respectă legea, voi fi intransigent. Nimeni nu este mai presus de lege. Din păcate, există şi parlamentari care instigă, îndeamnă la nerespectare legii. Nu am o problemă cu protestele, dar să o facă respectând legea, să poarte mască. I-am cerut domnului Bode o situaţie despre ce s-a întâmplat în weekend. Nimeni nu este mai presus de lege”, a mai continuat Florin Cîțu.

Întrebat dacă se pune problema carantinării Capitalei, Cîţu a afirmat:

„Personal, am vrut să păstrăm economia deschisă şi am găsit soluţii. Doresc să găsim soluţii să nu ajungem la carantinare. Decizia o luăm după ce am întâlnire cu primarul general, primarii de sector. De aceea, aştept soluţii”, a spus premierul.

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. guvernul nazist catu plin de incompetenți și hoți nu este susțin de nimeni.vor fi revolte mult mai numeroase .cărțile tu sa o ameninți pe ma-ta aia idioata care te-a făcut retard.esti un prost cu nota 4 la treapta ,un nimeni tu și voiculescu.nu va baga nimeni in seama.sunteti niste ariviști ordinari.folositi criminalii de jandarmi că și Dragnea pușcăriașul.acolo veți fi și voi împreună cu Orban ratatul.veti avea surprize .asta este doar inceputul.unde sunt spitalele,paturile ați?a început construcția vreunui spital?plătiți miliarde pensii speciale in timp ce distrugeți economia și afacerile.veti plati pentru asta.ai curaj să ieși pe strada bai aschimodie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...