Cordia a vândut 20% dintre apartamentele fazei a doua a Parcului20

Cordia România, parte a grupului Futureal, a anunțat că a doua fază a proiectului rezidențial Parcului20, dezvoltat în zona Expoziției din nordul Bucureștiului, a fost vândută în proporție de 20%.

Lucrările de construcție pentru faza a doua Parcului20 au început în noiembrie 2020 și avansăm într-un ritm rapid, am turnat recent placa peste subsol”, a declarat Mauricio Mesa Gomez, Country Manager Cordia România și Spania și membru al Consiliului de Administrație din Cordia. „Am continuat fără întrerupere lucrările de construcție la Parcului20 pe parcursul ultimelor 12 luni, chiar și în contextul generat de pandemia de COVID-19. Interesul cumpărătorilor este puternic și am ajuns la vânzări de 20% pentru apartamentele din faza a doua a proiectului Parcului20„.

Compania Concelex, care a construit prima fază a Parcului20, este antreprenorul general și pentru a doua fază a proiectului.

Suntem încântați să continuăm parteneriatul nostru cu Cordia România și avem 250 de oameni în șantier, astfel că înregistrăm progrese semnificative. Concelex oferă servicii de construcții integrate pentru suprafața construită de 24.000 de metri pătrați a celei de-a doua faze, de la structura clădirii la finisaje interioare, precum și infrastructura proiectului și amenajarea peisagistică ”, a declarat Cătălin Vișan, director executiv al Concelex.

Parcului20 este unul dintre primele proiecte inteligente din România, toate apartamentele din proiect fiind echipate standard cu sisteme smart home de ultimă generație. Grădina privată de peste 3.000 de metri pătrați, stațiile de încărcare pentru autoturismele electrice, spațiile de parcare pentru biciclete, grădina yoga și echipamentele pentru exerciții calistenice se numără printre principalii factori diferențiatori ai proiectului, care este gândit să asigure o experiență de calitate a locuirii și eficiență energetică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...