Cu cât a fost plătit un detectiv particular pentru a afla informații despre Meghan la începutul relației cu Prințul Harry

Un detectiv privat a fost angajat de un tabloid britanic pentru a afla informații personale despre Meghan Markle și familia ei, la începutul relației cu Prințul Harry. 

Un reprezentant al News Group Newspapers a confirmat că tabloidul britanic The Sun l-a plătit, în anul 2016, pe Portley-Hanks, un detectiv particular american, ca să caute și să afle informații despre Meghan Markle, potrivit Insider.

Portley-Hanks a dat publicației un „raport cuprinzător” despre Meghan, care conținea numărul ei de securitate socială, numerele de telefon – inclusiv cel de mobil – și mai multe adrese.

De altfel, raportul ar fi inclus informații despre membrii familiei lui Meghan, despre fostul ei soț și despre un fost iubit.

New York Times a declarat că Portley-Hanks a folosit serviciul TLOxp (TransUnion), în mod legal, pentru a găsi informațiile de care avea nevoie.

Cu toate acestea, el a încălcat ulterior statutul de confidențialitate al SUA împărtășind informațiile pe care le-a găsit cu presa.

The Sun a început să folosească informațiile din raport pentru o serie de povești publicate în 2016 care împărtășeau detalii intime ale relației dintre Meghan și Prințul Harry. Tot atunci, a apărut și un schimb de scrisori personale între tatăl lui Meghan și fosta ducesă de Sussex.

News Group Newspapers, editorul The Sun, susține că detectivul a folosit baze de date legale pentru a obține informații, fiind plătit ulterior cu 250 de dolari. În plus, tabloidul The Sun nu ar fi cerut numărul de securitate socială al lui Meghan, a mai precizat sursa citată.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...