Edilul care a dispărut în ziua în care primăria Beleți-Negrești a ars a fost găsit de poliție

Primarul din Beleți-Negrești, județul Argeș, cel care a dispărut chiar în ziua în care sediul instituției pe care o conduce a luat foc, a fost găsit în cele din urmă de poliție.

Se pare că primarul a ajuns la spital, de două ori în 24 de ore.

Luni dimineață, pompierii au fost chemați să stingă un incendiul în clădirea primăriei din comună. S-a constatat că focul a fost pus intenționat. Primarul a fost dat dispărut de către familie.

Marți, el a făcut un accident cu mașina, în județul Gorj. Primarul fost rănit ușor și a plecat pe proprie răspundere din spital.

Puțin după miezul nopții, poliția din Pitești a anunțat că l-a găsit pe bărbatul de 53 de ani, care avea o ușoară hipotermie. După ce medicii îl vor trata, el va fi audiat.

În noaptea de duminică spre luni, sediul primăriei din Beleți-Negrești, din județul Argeș, a fost cuprins de incendiu. La o zi după incendiu, primarul a fost văzut la o distanță de peste 250 de kilometri de locuință. Fusese implicat într-un accident rutier tocmai pe Defileul Jiului. Edilul ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit cu mașina într-un șanț.

„Un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna Beleți, județul Argeș, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 66, Defileul Jiului, din direcția Petroșani către Târgu Jiu, într-o curbă la dreapta, ar fi intrat în coliziune cu un parapet de beton montat pe marginea carosabilului.  În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Corina Scurtu, purtător de cuvânt la IPJ Gorj.

Imediat după accident, primarul a fost dus la Spitalul Județean din Târgu Jiu. Avea răni ușoare. Medicii i-au acordat primele îngrijiri, după care bărbatul a plecat pe proprie răspundere. Așa că s-a făcut din nou nevăzut.

„Pacientul nu prezenta leziuni care să îi pună viața în pericol, a refuzat internarea, acest lucru fiind consemnat în foaia de observație de la Unitatea de Primiri Urgențe pe care bărbatul a semnat că își asumă riscurile refuzului internării”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Târgu Jiu.

Primăria din Beleți-Negrești a ars aproape în întregime. Focul ar fi fost pus intenționat, spun anchetatorii. La fața locului au fost găsite urme de motorină. Incendiu a afectat inclusiv arhiva primăriei. Deocamdată nu se știe cine este vinovat de incendiu. Polițiștii din Argeș au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole