Femeia de la Lacul Morii a fost omorâtă de o haită de câini de luptă! Ipoteza șocantă a anchetatorilor

Toate probele adunate de anchetatori duc la ipoteză șocantă. Femeia care obișnuia să alerge în zona Lacul Morii a fost omorâtă de o haită formată din câini de luptă. Au apărut detalii cutremurătoare oferite de medicii legiști de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Femeia care a fost ucisă de o haită de câini, în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București, a sângerat până a murit. În urma autopsiei, medicii legiști au constatat că mușcăturile i-au sfâșiat artera femurală.

Ruptura de arteră femurală este un incident grav care duce la decesul persoanei în lipsa unui tratament medical de urgență.

„Artera femurală este unul dintre cele mai mari vase ale corpului. Nu are potențial de hemostază (care să oprească sângerarea – n. red.). Continuu, va pompa sângele afară dacă este secționată. În astfel de cazuri, moartea intervine în cel mult 15 minute”, a declarat Salem Abdo, medic specialist la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”, citat de Europa Liberă România.

Autopsia a fost făcută de INML ca probă în dosarul penal care a fost deschis. Cercetările în acest caz sunt făcute în rem.

Totuși, știm cu toții că un câine maidanez nu ar ataca niciodată în zona gâtului, ci în zona membrelor inferioare.

Martorii susțin că în zonă sunt lăsați liberi mai mulți câini de luptă

Un martor din zona Lacul Morii susține că haita de câini care a ucis-o pe Ana Oroș este alcătuită din câini de luptă, antrenați să ucidă și lăsați liberi de stăpânii lor, fără ca acestora să le pese de ce se poate întâmpla.

Ana Oroș ieșise la alergat în zona Lacul Morii, în ciuda faptului că, în urmă cu un an, a mai fost atacată o dată, în acea zonă. Acum, la câteva zile distanță, un martor care locuiește în acea zonă susține că acei câini sunt, de fapt, câini special antrenați să lupte și lăsați liberi de stăpânii lor.

Vlad Oancea susține că oamenii își lasă câinii de luptă liberi pe stradă, fără nicio problemă, în ciuda faptului că și copiii se plimbă prin acea zonă, neștiind de pericolele la care se expun.

Ulterior, ASPA București a confirmat faptul că patrupezii nu sunt câini maidanezi, ci sunt câini lăsați pe stradă de către stăpâni.

ASPA București a demarat o amplă campanie de capturare a câinilor fără stăpân

În timp ce toate indiciile duc la ipoteza că femeia a fost omorâtă de câini de luptă, ASPA București a capturat zeci de patrupede din zona Lacul Morii. Câinii nu sunt periculoși și sunt de talie mică.

ONG-urile susțin că ASPA Bucureșt i-a tranchilizat pe toți câinii maidanezi din zonă, în condițiile în care legea le permise să tranchilizeze doar atunci când prezintă un pericol sau sunt Turbați.

Totuși, în zona de extragere vizată de angajații ASPA a fost prins și un patruped din categoria câinilor periculoși.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...