Firma denunțătorului lui Florea Dascălu, scapă de insolvență. Creditorul a renunțat la judecata acțiunii

Firma lui Marius Cosma, denunțătorul fostului director al CNAIR, a scăpat de insolvență după ce creditorul a renunțat la judecata acțiunii. Tredeco Holding obținuse în urmă cu șase ani contractul pentru deszăpezirea autostrăzilor din județul Arad, în valoare de peste 2 milioane de lei.

Firma Tredeco Holding își are sediul în orașul Ineu, din județul Arad, și a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de lei, mai mult decât dublu față de anul precedent. Profitul net a trecut cu puțin de 160.000 de lei, cu un număr de 105 angajați.

În urmă cu 6 ani, firma Tredeco Holding obținuse contractul pentru deszăpezirea autostrăzilor din județul Arad, în valoare de peste 2 milioane de lei, valabil până la 31 decembrie 2016.

Tredeco Holding și procedura de intrare în insolvență

Firma Tredeco Holding, administrată de omul de afaceri arădean Marius Iosif Cosma, scapă de procesul în care creditorul a cerut intrarea sa în insolvență. Societatea care a cerut procedura a renunțat la judecata acțiunii. Anunțul a fost făcut de societatea Tredeco, după ce BihorJust a dezvăluit că pe rolul Tribunalului Arad se afla, din 18 noiembrie, o cerere de deschidere a procedurii de insolvență a firmei afaceristului Marius Cosma.

Sursă foto: glsa.ro

Pe 24 noiembrie 2022, la Tribunalul Arad a fost înregistrată cererea de renunțare la judecata acțiunii, formulată de firma Technocer, care figurează ca și creditor în acest caz. „Înțelegem să renunțăm la judecata acțiunii privind deschiderea procedurii de insolvență a societății Tredeco Holding SRL, care formează obiectul dosarului (…) aflat pe rolul Tribunalului Arad, ca urmare a faptului că debitul invocat în cuprinsul cererii introductive a fost achitat în integralitate de către societatea debitoare”, se arată în cerere.

Creditorul a arătat că nu mai există niciun temei în baza căruia să poate cere menținerea pe rol a cauzei. Astfel, ”solicităm instanței să ia act de renunțarea la judecata prezentului dosar”.

Marius Cosma, denunțătorul șpăgarului Florea Dascălu

În urmă cu câteva luni, presa locală arăta că omul de afaceri arădean ar fi fost denunțătorul în cazul celui mai ”vechi” director din cazul CNAIR, Florea Dascălu, acuzat de luare de mită.
Procurorii DNA Timișoara arătau că Dascălu că ar fi primit mită în valoare de 37.000 de lei de la administratorul unei firme, pentru a-l ajuta să câștige lucrări de amenajare a drumurilor și de deszăpezire.
Pe 24 octombrie 2022, directorul Florea Dascălu a fost prins în flagrant delict în momentul în care primea ultima tranșă de 10.000 de lei și bunuri de 5.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...