Florin Roman, mai ceva ca Rareș Bogdan! ”Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie”

Publicat: 19 apr. 2024, 09:43, de Filon Stan, în POLITICĂ , ? cititori
Florin Roman, mai ceva ca Rareș Bogdan! ”Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie”
Florin Roman, mai ceva ca Rares Bogdan

Deputatul PNL Florin Roman s-a aflat zilele acestea la Blaj, la lansarea candidaturii liberalului Gheorghe Valentin Rotar pentru un nou mandat de primar, de unde a aruncat săgeți otrăvite către partenerii de aliață.

Deputatul liberal Florin Roman spune că președintele României trebuie să fie de dreapta

Așadar, aflat la Blaj, la lansarea candidaturii pentru primărie a liberalului Gheorghe Valentin Rotar pentru un nou mandat de primar, deputatul Florin Roman a încercat să-și mobilizeze colegii liberali pentru alegerile din 9 iunie, dar și pentru cele prezidențiale. Nu s-a putut abșine și a aruncat săgeți otrăvite către PSD.

Coordonatorul campaniei electorale a PNL pentru alegerile locale, Roman a spus în fața colegilor de la Blaj că președintele României „nu poate fi decât de dreapta” şi că ţara „nu poate fi lăsată în mâna stângii populiste”. Mai mult, ca și colegul său Rareș Bogdan, a vorbit despre diferențele dintre localitățile conduse de liberali și cele conduse de social-democrați, pe care nu s-a sfiit să-i numească chiar ”comuniști”.

„Îmi pare foarte rău s-o spun, dar parcă am venit, şi nu spun vorbe mari, parcă am venit de undeva la Las Vegas. Vă dau cuvântul meu de onoare, atât de mare este diferenţa între anumite zone şi ceea ce este la noi, şi-o spun cu durere în suflet pentru oamenii de acolo, că sunt tot români. Nu e vina lor, dar acolo, eu am o vorbă şi cred în vorba asta, acolo unde-s liberalii e dezvoltare, oameni buni! Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie cât încape şi nu au alt interes decât să-i ţină pe oameni în sărăcie”, a declarat deputatul PNL Alba.

Florin Roman le-a spus liberalilor prezenţi la eveniment că trebuie ieşit masiv la vot pentru că în 9 iunie se va vorbi şi despre ce se întâmplă la alegerile prezidenţiale.

„Noi trebuie să adunăm de aici tot, pentru a-i ajuta pe colegii noştri din Oltenia. Tot. În Moldova o să fie o surpriză frumoasă. Până şi moldovenii s-au săturat de roşii şi o să vedeţi că va fi surpriza frumoasă a acestor alegeri. De asta, vă rog: trebuie să punem preşedintele României. Şi acel preşedinte al României nu poate fi decât de dreapta. Nu putem să lăsăm România în mâna stângii populiste, în mâna unor oameni care au dus ţara de fiecare dată în jos. Vorba unui clasic în viaţă: ‘cu stânga nici cruce nu-ţi faci’. Şi mai trebuie să mergem apoi în iarnă, să avem şi guvern”, a mai afirmat deputatul PNL Alba.

Vă reamintim că vice-președintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că acolo unde sunt la conducere liberalii, curge lapte și miere. Declarația a stârnit valuri de nemulțumire în PSD.