Gheorghe Moroșan s-a însănătoșit și va fi externat din spital. Criminalul din Onești va merge în arest

Starea de sănătate a lui Gheorghe Moroșan s-a îmbunătățit după câteva săptămâni de spitalizare, iar autoritățile se pregătesc să-l transfere în arest, chiar în cursul zilei de luni. 

Bărbatul de 62 de ani, care care a ucis doi muncitori pe care inițial i-a sechestrat într-un apartament, și-a revenit după ce a fost împușcat de mai multe ori de polițiști în timpul operațiunii. 

Pentru moment, criminalul din Oneşti se simte bine, e cooperant, mănâncă şi nu mai acuză dureri. El va fi transferat lângă soţia sa, suspectată că l-ar fi instigat pe criminal la oroarea pe care a comis-o, dar evident, într-o altă celulă, potrivit Antena3.

În momentul de faţă este deschis un dosar penal pentru omor calificat. Gheorghe Moroșan a fost internat în la spitalul din Bacău, iar astăzi îi aşteaptă pe anchetatori pentru a fi transferat la centrul de detenţie.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...