Horoscop 2 Decembrie. Nativii care au astăzi de suferit din cauza orgoliului

Ziua de astăzi va fi încărcată cu trăiri intense pentru unele zodii. Din cauza orgoliilor, acești nativi vor ajunge chiar să verse lacrimi amare.

Horoscop 2 Decembrie BERBEC

Ții cu tot dinadinsul să ți se dea dreptate în orice context. În caz contrar ești oricând pregătit să-i ataci pe cei din jur. Nu toată lumea îți va tolera un astfel de comportament.

Horoscop 2 Decembrie TAUR

Cei născuți sub semnul Taurului se confruntă astăzi cu mici probleme financiare. Din acest motiv vor fi extrem de irascibili. La birou, dar și acasă nu vor reuși să scape de această atitudine. Dacă nu vrei să îi îndepărtezi pe cei dragi de lângă tine ar fi ideal să renunți la această atitudine.

Horoscop 2 Decembrie GEMENI

Începi ziua cu gânduri pozitive, dar cineva are grijă să îți provoace un soi de frustrare. De aici și până la un conflict spontan este un singur pas. Vei avea nevoie de o gură de aer proaspăt pentru a te elibera de aceste resentimente.

Compatibilitate zodii. Perechile de nativi care formează familii fericite

RAC

Vrei cu ardoare o zi de odihnă și nu găsești timpul necesar deloc. Totuși, ar fi ideal să pui sănătatea pe primul loc și să te concentrezi mai mult pe propria persoană. Banii nu îți vor ține de cald!

LEU

Orgoliul tău atinge cote maxime astăzi mai ales în mediul de lucru. Simți că munca celor din jur este valorificată mai bine, astfel că nu mai ești dispus să faci compromisuri.

FECIOARĂ

Primești o invitație neașteptată în oraș, iar această veste te bucura de-a dreptul. Nu încerca să refuzi pentru că în mod cert vei regreta după. Acesta ar putea fi punctul cheie al viitorului tău amoros.

Ho oponopono Terapia iertării pentru echilibru și succes. Cum o poți pune în practică

Horoscop 2 Decembrie BALANȚĂ

Vizitezi un prieten vechi și petreceți timp valoros împreună. Depănatul amintirilor te încarcă cu energie pozitivă și îți aduce pe față lacrimi de dor.

Horoscop 2 Decembrie SCORPION

Primești astăzi confirmarea că vei primi un salariu mai mare. De altfel, așteptai de mult timp vestea pentru care ai tras toate sforile. Sărbătorești momentul alături de persoana iubită.

Horoscop 2 Decembrie SĂGETĂTOR

Nimeni nu îți poate spune ce să faci cu atât mai puțin astăzi. Nu ești în cele mai bune toate și acest lucru este vizibil pe chipul tău. Stai departe de cei dragi pentru a evita posibilele discuții.

Horoscop 2 Decembrie CAPRICORN

Vrei să te bucuri astăzi de liniște, dar energia pe care o ai nu îți dă pace. Vei găsi cu siguranță ceva în plus de făcut chiar și în casă.

VĂRSĂTOR

Rezolvi numeroase lucruri care te copleșeau cu termenele lor limită. La finalul zilei cu siguranță epuizarea te va doborî. O baie fierbinte și un film bun vor fi de ajutor.

PEȘTI

Ești pe fugă întreaga zi și tinzi să nu faci lucrurile perfect din acest motiv. Evită să te mai aglomerezi cu toate responsabilitățile care te pot depăși.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...
Foto: Otilia Caloian

Val de amenzi pentru parcări neregulamentare, în Sectorul 2

Peste 3.000 de amenzi, într-o singură lună. Atâtea contravenții au aplicat autoritățile din Sectorul 2 pentru parcări neregulamentare. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că...