Încă o profeție de a părintelui Arsenie Boca se îndeplinește! Anunțul tulburător pentru români

Părintele Arsenie Boca a fost considerat de mulți un adevărat sfânt. Monahul a avut mereu dezvăluiri profetice despre viitorul României și despre viața românilor. Încă o viziune de a acestuia este pe cale să se îndeplinească.

Românii ajung să plătească taxa pe soare, iar părintele Arsenie Boca a prevestit cât de îngrădit va ajunge poporul

Vă vor cerne. Vă vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vă vor lua totul!(…)Vor veni vremuri foarte grele.”, dezvăluia teologul în profețiile lui apocaliptice.

Mulți români care au evlavie în previziunile părintelui Arsenie Boca sunt convinși că vremurile despre care acesta vorbea cu apăsare au început deja. Una dintre acestea este legată de noua ordonanță de Guvern prin prisma căreia va fi introdusă taxa pe soare. Chiar dacă pare incredibil, acest lucru se întâmplă.

Deși trăim o perioadă economică extrem de dificilă, iar mulți dintre români au ajuns la limita subzistenței din cauza exploziei din energie, a prețurilor alimentelor, aleșii au încă o găselniță de a aduce bani în bugetul statului. Nu, nu din atragerea de investitori sau alte metode sclipitoare, ci de-i determina pe cetățenii țării lor să plătească și mai multe biruri.

Deși poate suna bizar, contextul seamănă izbitor de tare cu tabloul conturat de părintele Arsenie Boca, având la bază vedeniile lui despre viitorul țării.

Conform „scenariului” ordonanței, românii această nouă taxă îi vizează pe toți cetățenii sau companiile care operează energie cu ajutorul panourilor fotovoltaice.

Mai concret, cei care au investit în panourile de ultimă generație cu care să își încălzească gospodăriile, nu scapă fără dări. Cei mai mulți dintre acești români au fugit de facturile uriașe la lumină sau gaze. Au făcut  o astfel de investiție cu speranța de a avea autonomie. Un număr mare dintre ei a apelat inclusiv la împrumuturi bancare. Totul pentru a implementa un astfel de proiect pe domeniul propriu.

Astfel, conform noii ordonanțe, acești consumatori care produc energia pentru consumul propriu, pe costuri proprii, vor fi în situația de a plăti și statului o taxă în acest sens.

Această Ordonanță de urgență a fost anunțată și publicată chiar înainte de Ziua Națională pe site-ul Guvernului.

Monahul a prezis căderea acestui regim

Odată cu profețiile despre taxele și impozitele pe care iată, le trăim, părintele Arsenie Boca a prezis și căderea regimului de după Ceaușescu. Părintele Arsenie Boca spunea în cercuri restrânse:

Vor cădea și cei aleși. îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă.

Printre altele, teologul a avut predicții și despre moartea lui Nicolae Ceaușescu și a consoartei lui.

Citește și Pe cine acuză USR că a inventat “taxa pe soare”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...