Iubita lui Putin a fost văzută în public. E considerată cea mai elastică (VIDEO)

Iubita lui Putin a fost văzută în public. Alina Kabaeva a avut o apariție publică rară la inaugurarea unui centru de gimnastică din Soci, vestul Rusiei. Ea este femeia care e considerată cea mai elastică din Rusia! 

Fosta gimnastă a fost văzută în public de mai puțin de 6 ori în acest an, ultima dată în septembrie, motiv pentru care apariția de acum este un eveniment rar, după cum notează Daily Mail.

Iubita lui Putin a fost văzută în public. Ce le-a spus tinerelor gimnaste

Alina Kabaeva a ținut un discurs la eveniment și le-a spus tinerelor gimnaste că „imposibilul poate fi posibil”. De asemenea, aceasta a evitat să menționeze numele liderului de la Kremlin și nu a făcut nicio referire directă la războiul din Ucraina.

Campioana olimpică de gimnastică acrobatică, Alina Kabaeva, despre care se spune că ar fi avut o legătură romantică cu preşedintele rus Putin, a adus aurul Rusiei în 2004, la Jocurile Olimpice de la Atena și a fost inclusă pe lista celui de-al şaselea pachet de sancţiuni al Uniunii Europene.

Este sau nu iubita lui Putin? 

Despre Kabaeva se speculează de multă vreme (dsar mai ales de la pornirea războiului din Ucraina) că formează de ani buni un cuplu cu președintele rus. Mai mult: se spune și că ar avea împreună chiar trei copii.
Kremlinul nu a confirmat niciodată presupusa lor relație, mai notează sursa citată.

În luna aprilie, Wall Street Journal, citând oficiali americani, a scris că un raport secret al serviciilor secrete americane a indicat-o pe Kabaeva drept beneficiară a averii personale a lui Putin.

Primele zvonuri despre o relație între Vladimir Putin și Alina Kabaeva Liderul Rusiei a fost întotdeauna o persoană extrem de discretă în privința vieții sale private. De câte ori i s-au pus întrebări pe această temă, a evitat să răspundă. Totuși, în cazul Alinei Kabaeva comportamentul său a fost diferit: el a negat în mod explicit că ar avea o relație cu gimnasta, notează BBC.

În 2008, ziarul „Moskovski Korrespondent” a relatat că Vladimir Putin vrea să divorțeze de soția sa Liudmila și să se căsătorească cu Alina Kabaeva, care este cu 31 de ani mai tânără decât președintele. Amândoi au negat aceste informații, iar la scurt timp după aceea, autoritățile au închis ziarul. Vladimir Putin și Liudmila Putina aveau însă să-și anunțe despărțirea cinci ani mai târziu.

Cine este Alina Kabaeva. E cea mai elastică

În ceea ce o privește pe Alina Kabaeva – politician și fostă gimnastă olimpică, zvonurile sunt multe. Gimnasta Alina Kabaeva a fost numită „cea mai elastică femeie din Rusia”  – cu referire la flexibilitatea corpului ei. „Fata are o combinație rară a două calități cruciale în gimnastica ritmică – flexibilitate și agilitate”, mărturisea antrenoarea ei, Irina Viner.

Alina Kabaeva a excelat la gimnastică ritmică. S-a spus că ar fi fost chiar cea mai bună din lume. Are o mișcare care îi poartă numele și era una dintre cele mai importante sportive din echipa care a dominat în acest sport. Rusia a câștigat toate medaliile olimpice de aur în perioada 2000-2016. Născută în 1983, Alina Kabaeva a început gimnastica ritmică la vârsta de 4 ani.

și-a făcut debutul internațional în 1996 și a fost câștigătoarea-surpriză la Campionatele Europene din 1998. La Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, o greșeală necaracteristică, la proba cu cercul, a costat-o scump și nu a putut obține decât bronzul. Patru ani mai târziu, la Atena, ea a reușit să cucerească aurul. Până la retragere, pe lângă premiile olimpice, ea a câștigat 18 medalii la Campionatele Mondiale și 25 la Campionatele Europene. La fel ca alți sportivi ruși, nu a scăpat de „pata” dopajului, pierzând medaliile la un eveniment din 2001 după ce a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă.

După ce s-a retras din sport, a trecut în politică, ocupând un loc în camera inferioară a parlamentului rus în perioada 2007-2014, aleasă pe listele  partidului de guvernământ Rusia Unită. În 2014, a devenit președinta Grupului Național Media, compania care deține participații importante în aproape toate marile instituții media de stat din Rusia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...