Lovitură: Preşedintele SUA, Joe Biden, va candida la alegerile prezidenţiale din 2024. Atunci va împlini 81 de ani

Preşedintele SUA, Joe Biden, a anunţat că intenţionează să candideze în alegerile prezidenţiale din 2024.

Până acum a evitat să dea un răspuns atât de direct, iar de această dată a adăugat și că vicepreşedinta sa Kamala Harris va fi din nou colega sa de echipă în acest caz, potrivit AFP.

‘Răspunsul este da, intenţionez să candidez pentru realegerea mea. La aceasta mă aştept”, a declarat preşedintele american în vârstă de 78 de ani, la prima sa conferinţă de presă la Casa Albă.

El şi-a nuanţat răspunsul, afirmând că respectă destinul: ”Nu ştiu de unde veniţi (…) dar am un mare respect pentru destin. Nu aş putea planifica niciodată cu certitudine patru ani şi jumătate, trei ani şi jumătate în avans’‘, a spus Joe Biden.

În vârstă de 56 de ani, fostă senatoare şi fostă procuroare Kamala Harris se numără printre candidaţii deja prezentaţi pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dacian Cioloş este cetăţean francez?EXCLUSIV

Aflat dintotdeauna într-un con de umbră, fostul minuscul funcţionăraş agronom ajuns cu sprijinul nemijlocit al “ciumei roşii” comisar european, ba chiar şi premier al...
Ovidiu Zară

China sau America? Mizez pe China!

Ascensiunea economicã din ultimii 100 de ani a Chinei se numără cu siguranță printre cele mai importante evoluții mondiale. Cu America încă prinsă de ani...