Mascații și DGA au descins peste mai mulți polițiști din Brașov

Mascații și DGA au descins peste șase poliţişti din Brașov, care sunt suspectaţi de luare de mită, trafic de influență, abuz în serviciu.

Mascații și reprezentanții DGA Covasna, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au descins la cele 18 locuințe ale acestora, precum și la sediul unei subunități de poliție.

Totodată, sunt puse în executare 13 mandate de aducere. Perchezițiile au loc în contextul în care, cei șase polițiști din Brașov, ar fi săvârșit infracțiuni de corupție și asimilate, respectiv luare de mită, dare de mită, trafic de influență, abuz în serviciu și fals intelectual.

„Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul SJA Covasna au fost delegați să efectueze activități de urmărire penală cu privire la faptul că, în perioada decembrie 2021 – ianuarie 2023, cei șase lucrători MAI ar fi pretins și primit, de la diverse persoane, sume de bani, bunuri și alte valori, pentru nu-și îndeplini atribuţiile de serviciu, respectiv pentru a nu aplica măsuri contravenționale la regimul circulației rutiere”, informează DGA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...