Pagubele în urma protestului de luni seară din Capitală ajung până la 32.000 de euro

Poliția Locală din București a evaluat pagubele în urma protestului desfășurat în noaptea de luni spre marți. Valoarea daunelor ajunge până la 32.000 de euro.

„În urma protestelor desfășurate în cursul serii au fost înregistrate următoarele pagube materiale: geamurile sparte la patru stații STB, în Parcul Unirii – 10 coșuri de gunoi, 4 bănci răsturnate și două tonomate sparte și golite de alimente”, potrivit Poliției Locale din București, anunță Digi24.

Potrivit Primăriei Municipiului București, o stație STB costă aproximativ 8.000 euro.

Sancțiuni în urma protestelor

Jandarmeria Română a anunțat, marți dimineață, că au fost date 650 de sancţiuni în urma protestelor organizate în 70 de localităţi împotriva noilor restricţii anti-COVID. Valoarea totală a amenzilor a fost de peste 400.000 de lei, dintre care jumătate, în valoare de 200.000 de lei, au fost date în București, scrie Libertatea.ro.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...