Primul Duster pregătit de război. Cum arată și ce preț are cel mai popular model de la Dacia ”îmbrăcat” în haine militare VIDEO

Publicat: 15 mart. 2024, 11:59, de Cezar Andrei, în Auto , ? cititori
Primul Duster pregătit de război. Cum arată și ce preț are cel mai popular model de la Dacia ”îmbrăcat” în haine militare VIDEO
Primul Duster pregătit de război. Cum arată și ce preț are cel mai popular model de la Dacia ”îmbrăcat” în haine militare

Duster, cel mai popular model al producătorului de la Mioveni, a fost transformat într-un adevărat monstru pe patru roți, gata de a face față și mai bine pe teren accidentat. Transformarea aparține unei companii de tuning din Germania și presupune adăugarea unor elemente suplimentare de protecție și rigidizare a caroseriei, plus celebra culoare de camuflaj. Rezultatul este cu adevărat spectaculos.

Apreciată pentru capacitățile sale excelente în teren accidentat, Dacia Duster i-a cucerit pe șoferi încă de la prima generație. Dacia a reușit să găsească formula unui SUV de succes la un cost scăzut, iar în prezent, modelul, care se află la cea de-a treia generație, se bucură de o popularitate uriașă.

Citește și: Duster, pe loc fruntaș! Top 10 alegeri de mașini second hand pentru 2024

Prețul unei Dacia Duster 2 modificată de tunerul german variază în funcție de opțiuni și costurile asociate lucărilor de tuning. Modificările aduse, cum ar fi anvelopele agresive, protecțiile metalice și colantul de camuflaj, pot influența prețul final al mașinii. De obicei, astfel de modificări pot adăuga un cost suplimentar semnificativ la prețul de bază al vehiculului.

Cu toate acestea, nu există un preț standard al mașinii după aceste modificări. Totuși, pentru o oferă detaliată, cei interesați pot apela direct dealerul german Carpoint, care le va oferi un preț exact al autovehiculului în urma modificărilor dorite.

Din punct de vedere tehnic, este posibil ca trenul de rulare al mașinii să nu fi suferit modicări. Specificațiile rămân cele standard de pe Dacia Duster 2. Exemplarul prezent pe platforma Mobile.de este echipat cu motorul de 1,3 litri și 150 CP, cel mai puternic propulsor disponibil pentru Duster, cuplat cu o transmisie manuală cu 6 trepte și tracțiune integrală.

Citește și: Cum va arăta noul model Dacia Duster 3 cu propulsie electrică

La capitolul dotări, vehiculul vine echipat cu scaune încălzite, sistemul de infotainment Media Nav, cameră de marșarier, climatizare automată, oglinzi electrice și geamuri electrice.

După ce a primit toate modificările menționate, acest Duster a fost scos la vânzare pentru suma de 34.990 de euro.