Protest în fața Ambasadei Austriei de la București în frunte cu George Simion

Românii îşi arată nemulţumirea faţă de decizia guvernului de la Viena de a bloca intrarea României în spaţiul Schengen chiar în fața Ambasadei. Nelipsit de la protest este și Președintelui Aur, George Simion care susține că protestul este unul ”pașnic, dar ferm”

Mai mulți români, în frunte cu George Simion s-au adunat în fața Ambasadei Austria la București, după ce guvernul de la Viena a votat contra aderării României în Schengen.

Liderul AUR a dat asigurări că manifestaţia este una paşnică şi a îndemnat oamenii să transmită un mesaj care să se audă până la Viena.

„Vom transmite un mesaj clar, hotărât, că nu suntem cetăţeni de mâna a doua a Europei, că românii au tot dreptul să beneficieze de apartenenţa la Uniunea Europeană, nu doar să fim folosiţi ca masă de consum, nu doar să vândă alţii produsele în magazinele care aparţin tot lor”, a declarat George Simion, vineri, pentru Antena 3 CNN.

Însă, protestul nu a fost lipsit de incidente.Un grup destul de mare de protestatari care a intrat pe stradă a fost percheziționat de polițiști, lucru care a stârnit controverse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Cristina Todoran și Ludovic Orban. Fotografie realizată în Photosop

Prima reacție a lui Orban după scandalul scrisorii pierdute a amantei...

Ludovic Orban și-a făcut prima apariție publică după ce PUTEREA.RO a publicat scrisoarea pierdută a fostei sale amante. Orban se plimba galant și zâmbăreț...