Salvat din fântână, după cinci zile de când a căzut acolo

Rahul Sahu este un băiat surdo-mut, în vârstă de 11 ani, din India. Acesta, în timp ce se juca în apropiere de locuința sa, a căzut într-o fântână adâncă de 24 de metri. Toată lumea a intrat în alertă.

Mai bine de 500 de oameni au participat la operațiunea de salvare. Inclusiv operatori ai armatei și ai Forței Naționale de Răspuns la Dezastre (NDRF), Protecția Civilă Indiană. Povestea băiatului a ținut cu sufletul la gură pe toată lumea care e conectată la o sursă de știri.

Copilul a fost monitorizat minut de minut și ajutat să respire printr-o conductă de oxigen, care, împreună cu o cameră de luat vederi, a fost montată și direcționată în adâncul fântânii, unde era băiatul.

De asemenea, i s-a administrat hrană lichidă, dar și fructe, cu ajutorul unei frânghii. Pentru că fântâna era strâmtă, nu s-a putut acționa pe acolo și a fost nevoie să se sape o groapă paralelă cu fântâna, apoi să se facă un tunel între ea și fântână.

Și, după cinci zile de eforturi susținute ale, cum am zis, peste 500 de persoane, copilul a fost scos din fântână în stare bună și transferat la spital, pentru îngrijiri de specialitate. Toată lumea crede că Rahul Sahu este un copil norocos, pentru că, în cazuri de acest fel, finalul nu prea e, de regulă, unul fericit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...