Săptămână de demolări la metrou. Primar sector 6: Mizeria tranziției trebuie să ajungă la sfârșit

Primarul Ciprian Ciucu anunță că în sectorul 6 al Capitalei chioșcurile de la metrou vor fi demolate vineri sau, cel mai târziu, săptămâna viitoare.

„Da, mizeria tranziției, simbolul prăduirii și ilegalităților anilor ’90, statul în stat, reprezentat de “sindicate”-ul de la metrou trebuie să ajungă la sfârșit. Primăria Sectorului 6 este alături de ministrul Transporturilor și de ministrul de Interne în procesul de punere în legalitate a spațiilor ocupate abuziv la metrou pe raza teritoriului Sectorului 6”, a scris primarul Ciprian Ciucu pe Facebook.

Primarul din sectorul 6 a primit, marți, o adresă a Metrorex în acest sens.

„Poliția Locală și ADP Sector 6 vor elibera spațiile Metrorex de acele chioșcuri parazit, care generează imense probleme inclusiv pe avizare ISU (avem un raport în acest sens) și… să nu uităm de #colectiv”, spune primarul Sectorului 6.

Miercuri dimineață a început dărâmarea construcțiilor ilegale din stațiile de metrou. Primele pe listă sunt stațiile Ștefan cel Mare, Pipera și Iancului. De acțiune s-a ocupat, de fapt, Primăria Sectorului 2 și Poliția Locală a Sectorului 2, nu Metrorex sau Ministerul Transporturilor.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...