Sony și-a prelungit cu 5 ani contractul de închiriere în Bucharest Business Park, deținut de CA Immo

Japonezii de la Sony și-au prelungit cu 5 ani contractul de închiriere cu CA Immo pentru o suprafață de 400 mp pe o perioadă de încă cinci ani în complexul de birouri Bucharest Business Park.  

„Pentru Sony, angajații sunt cea mai valoroasă resursă și nu sunt priviți ca un grup, ci ca indivizi unici. Calitatea locului de muncă rămâne vitală în special în acest mediu de lucru hibrid pe care îl experimentăm la nivel global. Aflat în imediata apropiere a celui mai mare parc din oraș, Bucharest Business Park oferă un mix perfect pentru echipa noastră: clădiri cu un regim de înălțime mic, intrări cu deschideri largi și spații verzi pentru fiecare clădire. Toate acestea constituie avantaje valoroase pentru colegii noștri, având o contribuție importantă la starea de bine”, a declarat Gheorghe Mareș, Commercial Cluster Head România, Ungaria și Republica Moldova.

Amplasat pe un teren extins de 2 ha, Bucharest Business Park este situat în nord-vestul Bucureștiului, pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale Capitalei, în imediata vecinătate de Piața Presei. Proiectul cuprinde patru clădiri de birouri, fiecare cu 4/5 etaje și oferă aproximativ 27.000 mp de spații de birouri.

Sony e chiriaș în Bucharest Business Park cin 2005

„În ultimii 15 ani, Bucharest Business Park, primul complex de birouri din București, s-a dovedit a fi un loc în care oamenilor le place cu adevărat să lucreze. Sony este un bun exemplu în acest sens și mă bucur să menționez că mulți dintre chiriașii noștri sunt aici de când au fost construite clădirile, ceea ce reflectă un nivel ridicat de satisfacție, validat în timp”, a declarat Marian Roman, Managing Director al CA Immo Real Estate Management România.

Sony este un chiriaș cheie în Bucharest Business Park începând cu anul 2005. Certificat LEED Gold, complexul de birouri Bucharest Business Park găzduiește companii importante precum: British American Tobacco, AstraZeneca, Bayer, 3M Romania, Ergo Asigurari, Project1, Heidelbergcement, IPSO, Altius și Alior Bank.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole