Timiș: Aproape 900 de vaccinuri AstraZeneca sunt nefolosite

Aproape 900 de vaccinuri AstraZeneca sunt nefolosite în județul Timiș din cauza informațiilor privind efectele adverse sau a dezinteresului.

Timișenii au neclarități inclusiv în privința limitei de vârstă pentru administrarea vaccinului, scrie Realitatea.net.

Cea mai mare cerere pentru vaccinare este în Timișoara, iar cele mai multe doze AstraZeneca sunt în două orașe aflate la zeci de kilometri. 

De la debutul campaniei de imunizare, în Timiș au fost administrate peste 100.000 de doze, majoritatea de la Pfizer, fiind deschise 28 de centre de vaccinare. 

Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA), deși a confirmat că serul este unul sigur și eficient, centrul de vaccinare de la Lugoj nu este singurul din Timis unde sunt locuri libere pentru imunizarea cu AstraZeneca. La Jimbolia, sunt peste 200 de locuri, iar alte câteva zeci sunt la centrele din Șag, Giroc sau Moșnița Nouă, relatează Opinia Timișoarei.ro.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...