Toni Petrea a trăit la intensitate maximă finalul derby-ului cu Rapid: “Mă gândesc până în ultimul moment că putem câștiga” (Video)

Antrenorul echipei FCSB, Toni Petrea, a recunoscut că a trăit la intensitate maximă finalul partidei cu Rapid și s-a declarat încântat de faptul că jucătorii pe care îi pregătește au rămas la un nivel bun până la ultima fază.

”Am întâlnit un adversar incomod, care ne-a pus ceva probleme. Am început bine, apoi ne-am retras și i-am permis adversarului să vină peste noi. Repriza a doua, mai echilibrată, fără mari ocazii de poartă, până spre final, când s-a încins atmosfera. Mă bucură că am crezut până la final și am reușit să câștigăm. Numai în pielea noastră să nu fii”, a declarat Toni Petrea.

”Mă gândesc tot timpul la victorie, mă gândesc până în ultimul moment că putem câștiga. În general, sunt optimist. Ianis Stoica a intrat bine, am discuții cu el, îi spun că are o calitate foarte bună și să plece în spatele fundașilor adverși, mă bucur că a intrat bine și, prin evoluția lui, a decis scorul final.

Ce să-i spun lui Budescu? Mulțumesc pentru participare? A fost o schimbare normală, jocul nu a mai funcționat, a trebuit să schimbăm pentru a aduce viteză în atac. Budescu să joace bine, să dea cât mai multe pase utile și, dacă se poate, să și marcheze”, a adăugat antrenorul.

Toni Petrea a vorbit și despre situațiile Budescu și Keșeru, jucători criticați recent de Gigi Becali.

”Sunt jucători cu experiență, rutinați, cu multe meciuri jucate, nu cred că sunt afectați de critici. Își văd de treabă, se pregătesc bine”, a conchis Toni Petrea.

FCSB a câștigat derby-ul cu Rapid, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în etapa a 20-a a Ligii 1.  

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole