Unde mai găsești cazare la munte pentru minivacanța de 1 Decembrie. Ultimele locuri disponibile

Minivacanța de 1 Decembrie a fost așteptată cu sufletul la gură de români. Cel puțin acest lucru reiese în urma analizei interesului sporit al acestora pentru a-și rezerva un sejur. Află unde mai găsești cazare la munte pentru minivacanța de 1 Decembrie. Ultimele locuri disponibile.

Minivacanța de 1 Decembrie le aduce bani frumoși hotelierilor

Guvernul a decis ca în acest an, românii să aibă parte de mai multe zilele libere în preajma zilei de 1 Decembrie. Astfel, aceștia au profitat din plin de moment pentru a avea un răgaz de relaxare. Interesul a fost sporit pentru stațiunile montane în această perioadă. Astfel, unitățile de cazare de la munte vor funcționa la capacitate maximă în următoarele zile.

Ciubarul reprezinta o adevărată atracție pentru turiști SURSA FOTO: www.alohotels.ro
Ciubarul reprezinta o adevărată atracție pentru turiști SURSA FOTO: www.alohotels.ro

Citește și Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie. Vor fi 0 grade la munte

 

Hotelierii nu au deloc motive să se plângă ci dimpotrivă. Startul sezonului de iarnă a fost dat cu o adevărată „lovitură” profitabilă se pare. Astfel, nici nu a început sezonul de schi și gradul de ocupare este unul mare. Drept dovadă în unele stațiuni este extrem de dificil să mai găsești cazare „pe alese”. După caz, Azuga sau Predeal sunt două dintre stațiunile montane care vor fi arhipline în următoarele zile.

Minivacanța de 1 Decembrie. Cazări unde te poți bucura de relaxare cu buget minim

Numeroși bucureșteni și-au rezervat pentru minivacanța de 1 Decembrie un loc în hotelurile și pensiunile din aceste stațiuni.

De altfel, Sinaia sau Bușteni, alte două stațiuni de pe Valea Prahovei își vor fi aglomerate în aceste zile. Turiștii dispuși să facă un drum mai lung și-au rezervat vacanțe la Păltiniș, Straja, Rânca, Văliug.

Deși traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, mulți românii au preferat să pună banii la bătaie pentru un strop de relaxare la început de sezon al iernii.

Stațiunile balneo alese de asemenea pentru aceste zile

Dacă unii turiști preferă să se bucure cu ocazia minivacanței de 1 Decembrie de deschiderea sezonului de schi, alții aleg total opusul. Stațiunile balneo au fost de asemenea de maxim interes la capitolul rezervări pentru această perioadă.

Sovata, Băile Homorod, Borsec sau Covasna au fost de asemenea printre preferatele celor care se pregătesc de relaxarea de 1 Decembrie.

O noapte de cazare la un hotel de lux de la Sovata pornește de la 500 de lei pe noapte de persoană. Inclus în preț aveți însă accesul la piscina și în unele cazuri chiar un tratament balnear inclus.

La Vatra Dornei de exemplu, turiștii au plătit pe cazare de la 150 de lei pe noapte. În acest caz pentru un hotel de 3 stele cu acces la piscină și baza de tratament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...