Anamaria Prodan, aniversare în avans la mănăstire, înconjurată de călugări: „Cel mai frumos cadou”

Anamaria Prodan și-a aniversat ziua de naștere, în avans, la Mănăstirea Nechit și spune că surpriza primită de la călugării de acolo este cel mai frumos cadou pe care îl putea primi cu ocazia împlinirii a 50 de ani.

Dacă până acum, Anamaria Prodan își făcea ziua de naștere în Dubai sau cluburi exclusiviste, înconjurată de vedete și milionari, anul acesta a avut parte de o aniversare inedită. Impresara a fost surprinsă până la lacrimi de călugării de la Mănăstirea Nechit, un loc de suflet pentru fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Impresara va împlini 50 de ani săptămâna viitoare și, aflându-se la Mănăstirea Nechit, călugării i-au făcut o surpriză, care a impresionat-o până la lacrimi.

”Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la mănăstirea NECHIT la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos.

Raiul pe pământ! Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea … fericirea și echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunați…

Cred ca toți românii trebuie să calce pragul acestui Ioc binecuvântat de Dumnezeu. De departe cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! Nu am cuvinte de mulțumire”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

De ce merge Anamaria Prodan la Mănăstirea Nechit

Credincioșii care merg la Mânăstirea Nechit înainte de Sărbători se roagă pentru îndrumare divină, ajutor în luarea unor decizii importante și înțelepciune. Și se pare că și Anamaria Prodan are nevoie de o ghidare de Sus, având în vedere situația delicată prin care trece de ceva timp.

Anamaria Prodan s-a fotografiat pe rețelele de socializare la Mânăstirea Nechit, iar în jur erau buchete cu trandafiri, dar și cu crini. Impresara a purtat pe cap o eșarfă, dar și o geacă destul de lungă de culoare neagră.

Citește și: Anamaria Prodan, „campanie politică” în ipostaze sexy, cu posteriorul la vedere

Recent, Anamaria Prodan a avut o victorie în fața lui Reghe

Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Câștigul de cauză este despre pensia alimentară a lui Laurențiu Reghecampf Jr., fiul pe care îl au împreună.

„Astăzi am văzut executarea pentru că a contestat-o. Este rușinos! Este rușinos pentru familie, pentru copilul lui și pentru el. N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău, să nu îl ajuți, să nu fi lângă el, să nu faci parte din viața lui. E foarte, foarte urât pentru un părinte. Dumnezeu dă fiecăruia după suflet.

Nu avem nevoie de nimic, îi mulțumim lui Dumnezeu. Nu stau cu mâna întinsă, nu i-am cerut niciodată nimic. Singur și-a închis și deschis procese, iar le-a închis, iar le-a deschis, a contestat, a recontestat… Ferească Dumnezeu. E jalnic să ajungi așa, că tată, că părinte, că bărbat. Păcat!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...