Florin Cîțu, despre carantinarea Capitalei: Bucureștenii să nu asculte scenarii, să aștepte decizii

Premierul Florin Cîțu le transmite locuitorilor Capitalei să țină cont de deciziile oficiale și să nu mai asculte „scenarii”.

 „Transmit bucureștenilor să nu asculte scenarii, să aștepte decizii. Această cifră (rata de incidență, n.red.) este una din informații atunci când luăm în calcul carantinarea sau nu a unui oraș. Nu numai din asta se carantinează, sunt mai multe informații, vorbim cu mai mulți specialiști”, a spus Florin Cîțu.

Premeirul a ținut să precizeze că nu se vor închide școlile.

„Nu se închid școlile, nici la Timișoara nu s-au închis, școlile nu se închid în acest moment(…)Avem măsuri care, dacă ar fi fost respectate, n-am fi fost aici. Cer cetățenilor să respecte măsurile. Aceleași reguli le-am avut și în decembrie și rata a scăzut, la ATI locurile au crescut, spitalele din București au circuite COVID și non-COVID, există soluții pentru a nu opri economia”, a declarat premierul.

Bilanțul total al îmbolnăvirilor cu Covid-19 raportate în București a ajuns la 149.888, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 695 de cazuri de infectări. Incidența infectărilor înregistrată în ultimele 14 zile în Capitală a ajuns, marți, la 6,22.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...