Piedone: Nu se fac ziduri între oameni

Publicat: 28 mai 2024, 22:01, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Piedone: Nu se fac ziduri între oameni

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a luat o atitudine fermă împotriva unei acțiuni ilegale care aduce atingere drepturilor fundamentale ale locuitorilor din zonă. Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, edilul a subliniat că în Sectorul 5 nu este loc pentru discriminare, nedreptate sau tratament diferențiat față de persoanele din clase sociale defavorizate.

Primarul Sectorului 5  a răspuns prompt unei sesizări primite de la un locuitor din zona Aleea Livezilor, verificând personal situația și descoperind un zid de beton de peste 3 metri înălțime care bloca un drum public între străzile Livezilor și Calinici. Piedone a subliniat că acest tip de construcție ilegală nu va fi tolerat și reprezintă un atac direct la adresa drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor.

Primarul a promis că va lua măsuri pentru a desființa construcția ilegală și pentru a se asigura că astfel de incidente nu se vor repeta, reafirmând angajamentul său de a proteja drepturile tuturor cetățenilor sectorului pe care îl administrează.

Redăm integral postarea realizată de Cristian Popescu Piedone

În Sectorul 5 NU e loc de discriminări, nedreptate și tratament diferit față de anumite persoane, doar pentru că sunt dintr-o clasă socială defavorizată!
În Sectorul 5 și nici în București, capitală europeană, NU poate exista un nou “Zid al Berlinului”, doar pentru că anumiți cetățeni consideră că au dreptul să construiască PE SPAȚIUL PUBLIC, un perete despărțitor de ceilalți vecini din cartier! Și nu orice fel de perete, ci unul de peste 3 metri înălțime, din beton!
Nu accept și noi voi accepta niciodată astfel de acțiuni ILEGALE, care sunt un atac direct la drepturile și libertățile fundamentale ale omului!
Am primit astăzi o sesizare din partea unui locuitor din zona Livezilor și am vrut să verific personal situația. Într-adevăr! Un zid de beton bloca un drum public dintre străzile Livezilor și Calinici!